Romantisk storbyferie i Bangkok

Bangkok er en fantastisk storby, som har masser at byde på af kultur, mad og shopping. Det er desuden det perfekte sted at tage hen, hvis man gerne vil på en romantisk tur, da byen har rigtig meget af både gamle, romantiske bygninger og et super spændende bybillede, hvor man også kan udforske gode restauranter.

Desuden er det også temmelig overkommeligt at tage en tur til Bangkok rent prismæssigt, hvis man gerne vil væk fra Danmark – men ikke for langt væk.

Her kan du se, hvordan du og din elskede kan få en helt fantastisk og romantisk storbyferie i Bangkok, Thailand.

Top 3 romantiske oplevelser i Bangkok

Hvis I har planlagt, er romantisk storbyferie i Bangkok, Thailand, er der rigtig mange spændende ting, man kan give sig til. Her kommer der her tre gode ideer til rigtig romantiske ting, I kan se eller lave.

1. Drøm jer tilbage til en anden tid

En af de største og mest kendte seværdigheder i Bangkok må helt sikkert være Grand Palace, som har været den thailandske kongefamilies bolig, siden det blev bygget. Nogle af de majestætiske bygninger, pavilloner og gårde er åbne for offentligheden, så her er det muligt at snuse rundt og suge en masse historie til sig. 

Det kan også danne rammerne om nogle meget romantiske stunder, hvor I kan udforske hinandens interesse for kultur, kunst og arkitektur – hvis den da eksisterer.

På Grand Palace kan I drømme jer tilbage til en gammel tid og nyde jeres kærlighed sammen i helt fantastiske omgivelser på en romantisk storbyferie i Bangkok, Thailand.

2. Gå en tur på Khaosan Road

I kan også vælge at gå en romantisk tur på den meget kendte backpacker-gade, Khaosan Road. Her vil I opleve et væld af forskellige boder med nationale specialiteter, og desuden er det også muligt at støde på en masse andre turister. Så kan man også finde en spændende restaurant eller en god bar, hvor man kan nyde et lækkert måltid eller bare en øl.

Her kan I for alvor give jer hen til hinanden og nyde hinandens selskab på et sted som skriger af fest, farver og anderledes kultur. 

3. Find ro ved Wat Pho

Hvis I gerne vil finde ro i jer selv og lukke det hele ude for en stund, er et besøg hos Wat Pho måske en god mulighed. Wat Phos hovedattraktion er den liggende buddhastatue i guld og en samling af buddhabilleder, så her har I god mulighed for at få et godt indtryk af thailandsk kultur sammen.

Templet rummer også en thailandsk massageskole, og her har I mulighed for at få en dejlig omgang massage af eksperter på området. Man kan ikke forudbestille tid, så her bør man komme tidligt på morgenen. Det er en dejlig og romantisk oplevelse, hvor I efterfølgende vil føle jer fornyet med positiv energi – og måske endda endnu mere kærlighed til hinanden. 

Og det skulle gerne danne rammerne om en meget romantisk storbyferie i Bangkok, Thailand.

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top