Strandtelt TEST 2022 – de bedste pop-up strandtelte

Et strandtelt gør strandturen sjovere og sundere, fordi I kan trække jer tilbage i skyggen, når solens stråler bliver lidt for meget.

Har I en baby med på stranden, skal I også have et strandtelt. Babyer og småbørn må nemlig slet ikke være i solen. 

Med et pop-up strandtelt er det endda super nemt at slå op.

I denne guide har vi fundet de bedste og mest populære pop-up strandtelte til store og små. 

Indholdsfortegnelse

ANNONCE

Bedste store strandtelt

Er I en familie eller en større vennegruppe, der planlægger hyggelige og sjove ture til stranden, skal I overveje et af de store strandtelte. Der findes forskellige udgaver af telte, der giver mulighed for at få læ for solens stråler, og hvor der er god plads til opbevaring af mad og drikke samt legetøj og spil til stranden.

Outwell Compton

Størrelse: 210x180x160cm
Type: Strandtelt
UV-beskyttelse: 50+

Outwell Compton er et praktisk og populært telt til stranden. Det modtager 5/5 stjerner af kunderne hos Coop Shopping. 

Det store telt er let at slå op, og det er fremstillet med uv-beskyttelse i hele stoffet, så du med ro i sindet og god samvittighed kan lade dine børn sove i læ. Teltet holdes stabilt på plads med sandbeholdere, der kan tømmes igen, når strandturen er slut.

Takket være den gode højde i teltet er det muligt at klæde om i det.

Outwell Beach Shelter

Størrelse: 210x120x148cm
Type: Strandtelt
UV-beskyttelse: 50+

Er du på udkig efter et smart, pop up strandtelt, der er let at slå op og folde sammen igen, skal du overveje Outwell Beach Shelter. Teltet er lavere i højden sammenholdt med et klassisk telt. 

Det er beregnet til dig, der ønsker at kunne slappe af med musik eller en god bog, mens du kan ligge i behagelig skygge. Det moderne og store strandtelt er lavet med uv-beskyttelse i stoffet.

Sømmene er tapeforseglede, så levetiden på teltet forlænges. Der følger en praktisk transporttaske med, når du køber Outwell Beach Shelter.

Easy Camp Shell

Størrelse: 200x165x125cmcm
Type: Shell Strandtelt
UV-beskyttelse: 50+

Easy Camp Shell hører til de budgetvenlige udgaver blandt de bedste strandtelte i store udgaver. Med Easy Camp Shell kan du og kæresten eller børnene få skygge, når solen står højest på himlen. 

Teltet er lavet til afslapning og hvile. Det er udstyret med en ekstra lang bund, så du kan ligge ned uden at blive generet af sand.

Easy Camp Shell vejer kun 2,6 kg, hvilket gør det ideelt at have med på ferien.

High Peak Sevilla

Størrelse: 160x130x130cm
Type: Shell strandtelt
UV-beskyttelse: 40

Er det første gang, du køber uv-strandtelt, kan det være en god idé at starte med en prisvenlig model. High Peak Sevilla er et billigt strandtelt, som alle og enhver uanset erfaring kan få glæde af. 

High Peak Sevilla er fremstillet med uv-bestandigt stof, så solens skadelige stråler ikke kan nå ned til dig eller dine børn i teltet. Teltet er designet med god højde, så børnene kan stå op i det, og det er muligt at klæde om i læ.

Det særlige ved teltet er, at det er udstyret med ventilationskanaler, så der ikke opstår kondens på sidevæggene.

Grand Canyon Tonto Beach

Størrelse: 210x210x130cm
Type: Pop-up Strandtelt
UV-beskyttelse: 40

Grand Canyon Tonto Beach er et velfungerende pop up strandtelt, der er designet med ekstra brede sidevægge. Sammenlignet med andre telte til strandbrug får du mere privatliv og skyggeplads med Grand Canyon Tonto Beach.

Langs siderne på teltet er der sandlommer, som skal fyldes op, når teltet er blevet slået op. Sandlommerne sikrer, at teltet står fast og stabilt, selvom der er blæst. 

Der er mulighed for at vælge det skyggevenlige telt i 2 forskellige farver. Derudover kan du selv vælge størrelsen på teltet, så det matcher dine behov i sommerperioden.

Bedste solsejl strandtelt

Et solsejl-telt er en special udgave, der har til formål at give læ på stranden. Teltene i denne kategori er mindre end de store uv-telte og de populære pop up telte. De er designet uden bunde, og de er nemme at sætte op.

Fatboy Miasun

Størrelse: 330x190x140cm
Type: Solsejl
UV-beskyttelse: 50+

Til de varme sommerdage på stranden vil Fatboy Miasun kunne give dig og vennerne optimal skygge. Den store fordel ved teltet er, at det er let at bære rundt på, og at enhver kan slå det op og sammen igen. 

Du bestemmer, hvordan bomuldslærredet skal formes. Det kan sættes op på 3 forskellige måder, hvor det stadig vil være muligt for de lette sommerbriser at blæse igennem.

Fatboy Miasun er lavet med et skønt, sommer-stribet design på teltets overdel. Det emmer af autentisk badehotelsstemning, som vil bringe elegance på stranden.

Easy Camp Bay

Størrelse: 220x115x105cm
Type: Solsejl
UV-beskyttelse: 50+

Easy Camp Bay er et budgetvenligt solsejl-telt, som kan bruges både på stranden, på campingpladsen eller hjemme i haven. Teltet sættes effektivt op med stænger, som sørger for at holde formen på lærredet. 

Du kan uden problemer hvile dig under teltet, da lærredet er uv-bestandigt. Sammenholdt med andre moderne lætelte til stranden vejer Easy Camp Bay meget lidt, nemlig kun 1 kg. Du kan transportere teltet i sammenfoldet tilstand under armen, eller du kan have det med bag på cyklen.

Bedste strandtelt til baby

Et strandtelt til baby kaldes også ofte et uv-telt, da det er lavet til at holde solens skadelige stråler ude. Småbørn og babyer kan nemlig slet ikke tåle direkte sol, og derfor er det helt nødvendigt med beskyttelsen.

Hvis du vælger et pop-up uv-telt, gør du det lidt nemmere for dig selv. Her folder teltet nemlig sig selv ud, og du slipper for at bakse med pløkker og stænger. Men gør dig selv en tjeneste og tjek brugsanvisningen først alligevel, for du skal jo folde teltet sammen igen!

Babymoov Blue Waves

A038216_-_PHOTO_01_-_BLUE_WAVES_ANTI_UV_TENT___-_3661276171473-p-removebg-preview-removebg-preview_2048x
Størrelse: 98x90x85cm
Type: UV-telt
UV-beskyttelse: 50+

Babymoov teltet er det perfekte valg til dig, der skal på stranden med din baby til sommer. Teltet er skabt i unisex design, og det er udstyret med praktisk myggenet, så der ikke kan komme insekter ind. 

Teltet er lavet af uv-bestandigt stof, der er let at rengøre. Babymoov teltet kan bruges i naturen, hvor det ønskes. Det kan både være på stranden, i haven eller i skoven. 

Der følger 4 pløkker med, som skal bruges til at rejse og stabilisere Babymoov Blue Waves. 

Det charmerende strandtelt til babyer og småfolk vejer kun 1,2 kg.

Deryan

Størrelse: 120x90x80cm
Type: UV-telt
UV-beskyttelse: 50+

Deryans UV-strandtelt er en glimrende måde at beskytte baby mod solskoldning og sand på.

Skyggen fra dette pop-up telt vil holde baby behagelig kølig uanset temperaturen.

Teltet leveres også med en nem pop-up funktion, så det er let at tage i brug.

Ludi skyggetelt

Størrelse: 80x63cm
Type: UV-telt
UV-beskyttelse: 50+

Skal din natur- og vandglade søn eller datter have sit helt eget telt, skal du vælge Ludi skyggeteltet. Det børnevenlige telt er skabt til, at barnet på 1/2-2 år kan sidde i skygge og lege med vand. Teltets bund er lavet som en pool med skønne motiver af fisk, som med sikkerhed vil tiltrække dit barns opmærksomhed.

Teltet fylder ikke mere, end at det kan blive pakket sammen og opbevaret i en strandtaske sammen med mad, drikke og håndklæder. 

Der er beskyttende uv-filter på teltet, så din søn eller datter ikke udsættes for skadelige stråler fra solen.

Om forfatteren

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top