Rejser er en fantastisk måde at udforske verden på og have det sjovt, mens man gør det.

Annonce

Men der kan også være meget ventetid og transporttid i toget, i bilen, i flyet og ventetid. Det kan være svært for børn at håndtere. Før du hiver ipadden frem, så prøv disse analoge rejsespil og lege, som har fornøjet børn og voksne i årtier.

Der er masser af spil, som du kan spille på dine rejser for at holde dig underholdt og beskæftiget. Her er fem sjove rejselege:

Scrabble. Dette klassiske ordspil er perfekt til lange bilture eller flyrejser, da du nemt kan pakke scrabblebrættet og brikkerne med i bagagen. Scrabble fås også som forskellige apps til ipad’en fx Wordfeud og Wordle.

7 kabale. Den klassiske 7 kabale er stadig super sjov og nem at lægge og den er lavet til at vare en time eller sådan, så den passer perfekt til togturen.

Skak. Et tidløst og klassisk spil, der kan nydes af folk i alle aldre. Det er en god hjernevrider og kan spilles med alle, uanset deres erfaringsniveau. Skak er også smart fordi det kan fås i forskellige rejseudgaver, fx med magnetisk brikker, som bliver stående selv om det hopper og danser.

Fisk. Dette kortspil er perfekt til yngre børn, da det er let at forstå og hurtigt at spille. Det er en rigtig klassiker som alle kan lære, også de mindste børn og som børnene kan spille uden at de voksne behøver at være med.

Matador. Dette klassiske brætspil er ideelt til regnvejrsdage, eller når du har brug for at slå et par timer ihjel på hotellet. Det er et super simpelt og sjovt brætspil der er perfekt til at sidde rundt om bordet og hygge sig med.

Trivial Pursuit og Besserwisser. Dette spil i quiz-stil er perfekt til lange bilture eller flyrejser, da det kan spilles af hele familien. Begge spil kan fås i børne og voksenudgaver og i diverse andre sjove udgaver.

Der findes masser af sjove rejsespil, som kan underholde dig på dine rejser. Uanset om du er vild med ordspil, brætspil eller quizzer, er der noget for enhver smag. Så pak dine tasker, og gør dig klar til en god rejse med disse sjove spil. Vil du få mere inspiration til rejsen, så tjek resten af vores artikler med gode rejsetips.

Scroll to Top