Bedste rejsetaske med hjul – stor TEST 2024 + Guide

Kom nemt ud og rundt i verden med en rejsetaske med hjul!

Med en rejsetaske på hjul får du det bedste af alle verdener, træk den som en kuffert, løft den som en sportstaske eller smid den på ryggen som rygsæk.

Vi har fundet nogle af de mest populære rejsetasker på hjul, der også har vundet bedst i test.

Se det gode udvalg lige nedenunder.

Indholdsfortegnelse

ANNONCE
Eastpak Tranverz
Epic Dynamik
Travelite Kick Off Antracit L Rejsetaske

Sådan har vi testet rejsetasker

Vi har samlet fakta, tests og kundeoplevelser med 10+ af de mest populære rejsetasker på markedet.

Vi ser blandt andet på hvilke senge der har vundet bedst i test i troværdige forbrugertest, hvilken score produkterne får hos forhandlere som Amazon og hvilke førstehånds beskrivelser vi kan finde på sociale medier og forummer.

Ud fra dette har vi valgt vores bedst i test, hvor vi samler alt det ovenstående og udvælger de rejsetasker vi vurderer til at klare sig bedst.

Bedste rejsetasker med hjul

Den klassiske rejsetaske på hjul ligner ofte en mellemting mellem en sportstaske og en rygsæk og har teleskopstang så den kan trækkes let. Desuden har den typisk håndtag ovenpå og på siden, så den kan bæres let.

En rejsetaske er normalt en mellemstørrelse, hvor den er større end en kabinekuffert/kabinetaske, men mindre end en duffelbag.

Epic Dynamik

Størrelse: 55x40x20cm
Type: Rejsetaske
Vægt: 2.5kg
Volumen: 40 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Smart og praktisk kabinetaske fra det svenske firma Epic, der laver populære og testvindende kufferter.

Her har vi fundet deres rejsetaske på hjul, Epic Dynamik Kabinetrunk, der måler 55x40x20cm og derfor passer til de fleste flyselskabers krav.

Denne lille rejsetaske er helt perfekt til storbyferien og weekendturen, hvor der skal være plads til det mest nødvendige og det du tager med hjem.

Kabinetasken har teleskophåndtag og desuden to andre håndtag på toppen og på siden, så den kan bæres alt efter efter behov.

Eastpak Tranverz

Flere størrelser
Type: Rejsetaske
Vægt: fra 2.1kg
Volumen: 27-120 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Testvindende rejsetaske fra Eastpak, der fås i flere størrelser, fra den mindste til at have med på flyet, til den største der har plads til hele 121 liter.

Denne smarte rejsetaske på hjul har klaret sig rigtig godt i test, blandt andet hos den engelske forbrugerorganisation Which, hvor den bliver kåret som “Best Buy”.

The Eastpak Tranverz XS proved a very pleasant surprise for us, acing nearly every one of our tests. It's practically indestructible, totally waterproof, and lightweight to boot. Combine that with the affordable price and you're looking at one of the best cabin bags we've ever tested.
Which

På trods af størrelsen vejer den ikke ret meget, kun 2.3kg for den mindste model, hvilket også gør det til en populær letvægtskuffert.

The Northface Rolling Thunder

378250021
Flere størrelser
Type: Rejsetaske
Vægt: fra 3.3kg
Volumen: 40-155 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Valget til dig der ved du kommer til at udsætte din rejsetaske for lidt af hvert. Eller bare kan lide en alsidig, rå rejsetaske, der passer lige godt til business som til skate.

Det legendariske mærke The Northface er kendt for deres tasker der nærmest er uopslidelige og deres karakteristiske design.

Her har vi fundet deres rejsetaske på hjul, Rolling Thunder, der fås i flere størrelser og er en populær model blandt backpackere og eventyrlystne sjæle.

Modellen er populær i anmeldelser, hvor den blandt andet får 4.2 / 5 stjerner på Diveinn.com, en dykker- og rejseblog drevet af danske Torben Lønne.

Her får den følgende beskrivelse:

If you are in the market for luggage on wheels that can be used for business trips, a gear bag, or carry-on luggage look no further than the Rolling Thunder by The North Face. This rolling duffel bag is lightweight, easy to transport, and offers great mobility and it will appeal to both business city hoppers as well as skaters alike.
Diveinn.com

Delsey Raspail

Flere størrelser
Type: Rejsetaske
Vægt: fra 2.2kg
Volumen: 47-71 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Delsey Raspail er en stilfuld og funktionel rejsetaske, der vil gøre dine rejser nemmere og mere behagelige. 

Denne taske har et rummeligt interiør med plads nok til at opbevare alle dine væsentlige ting, plus en ekstra lynlåslomme for ekstra organisering. 

Det holdbare stof og kvalitets konstruktionen gør denne taske perfekt til ethvert eventyr, mens det slanke design sikrer, at du vil se godt ud, uanset hvor du går.

Samsonite Ecodiver

140881-1924-prod_col_140881_1924_front34-25d1aac3-61bc-4b7c-9cea-ae6d00b91b90
Størrelse: 55x35x23cm
Type: Rejsetaske
Vægt: 2.4kg
Volumen: 40 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Ecodiver er den oplagte rejsetaske til dig, der vil skåne miljøet – og din ryg. 

Denne robuste, lette taske er lavet af genbrugsmaterialer og har en behagelig skulderrem for nem transport. 

Uanset om du tager på stranden eller flyver til din næste destination, er Ecodiver et godt valg på vejen.

Bedste rygsæk på hjul

En rygsæk på hjul er lidt et nicheprodukt, der normalt er noget som hører sig til forretningsrejsende der skal have en ergonomisk måde at slæbe deres elektronik igennem lufthavnen.

Men der findes også andre modeller, der er beregnet til længere rejser og hvor ergonomien

Epic Explorer

Størrelse: 54x37x20cm
Type: Rygsæk
Vægt: 2.4kg
Volumen: 34 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Minimalistisk kabinerygsæk fra svenske Epic, der har plads til din laptop og tøj til skifte.

En oplagt kabinetaske til forretningsrejsen eller som ekstra taske når du skal på ferie.

Rejsetasken har et teleskophånd og 2 hjul, der gør den er nem og ergonomisk at trække efter sig i lufthavnen eller udenfor.

Tasken har et indbygget låsesystem, der gør den sikrere end en almindelig rygsæk.

Osprey Sojourn

Størrelse: 54x37x20cm
Type: Rygsæk
Vægt: 2.4kg
Volumen: 34 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

En alsidig rygsæk med plads til det hele rejsen byder på, fra lufthavn til trekking og tilbage igen.

Denne rygsæk fra det amerikanske Osprey fra Colorado fås i flere størrelser, her i størrelse 60 liter, der er en god mellemstørrelse, hvor den har godt med plads, men ikke er for tung til at bære.

Rygsækken har teleskophåndtag og to hjul, men ikke mindst har den ergonomisk korrekte stropper, der gør denne rygsæk til en du rent faktisk kan bære i længere tid.

The Osprey Sojourn is a unique hybrid that takes the versatility of a backpack and the convenience of a roller bag and smashes the two together. The result? A roller suitcase with an integrated suspension system that transforms into a backpack whenever the trail ahead gets rough.
Outdoorgearlab

Samsonite GuardIT 2.0

Størrelse: 55x40x20cm
Type: Rygsæk
Vægt: 2.4kg
Volumen: 29 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Er du mest til Samsonite fordi du stoler på kvalitet og sikkerhed, så får du her med GuardIT 2.0 en computertaske på hjul, der også har plads til et tøjskift.

Dette er tasken til dig der skal på konference og tilbage igen og som vil være sikker på at din computer er passet godt på.

Tasken har nemlig plads til alt du skal bruge af elektronik, med flere lommer der passer til din mobil, adapter, ledninger og så videre.

Bedste sportstaske på hjul

Hvis du ofte rejser til stævner og kampe og har udstyr med, så er du nok allerede træt af at skulle slæbe sportstasken over skulderen, for det er slet ikke en god ergonomisk måde at gøre det på.

Med en sportstaske på hjul kan du nemt få alt dit habengut og sportsudstyr med på turen, uden at blive helt skæv i ryggen.

Travelite Kickoff

Størrelse: 77x41x38cm
Type: Sportstaske
Vægt: 2.9kg
Volumen: 120 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Stor sportstaske fra tyske Travelite, hvor der er plads til 120 liter, så her er der plads til alt dit udstyr til stævnet eller hvad du nu skal.

Kick Off hedder tasken og jer er plads til ishockey skøjter og fodboldtøj eller ridestøvler!

Tasken er opbygget med et stort rum, samt tre ydre lommer og så en særskilt lomme til sko. Den er lavet i slidstærkt polyester som er nemt at rengøre.

Kick Off rejsetasken fra Travelite er udviklet og fremstillet til sports- og rejsebrug. Alsidigheden gør denne taske til en suveræn rejsepartner og et stabilt aktiv i hjemmet.

Travelite Crosslite

Flere størrelser
Type: Sportstaske
Vægt: 2.9kg
Volumen: 120 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Travelite sporttaske i tysk kvalitet der fås i flere størrelser, en medium med 82 liter og en stor taske med plads til 117 liter.

Tasken har 2 yderlommer og så et stort rum, men der er også et særskilt rum til brugt tøj, så du undgår at mikse det snavsede tøj med det rene tøj.

Bedste duffelbag på hjul

En duffelbag er en aflang, større taske, der typisk har et håndtag på midten, så du bærer den som en almindelig sportstaske eller weekendtaske.

De duffelbags vi har fundet her har desuden hjul, så de kan trækkes nemt igennem lufthavnen og på fortovet.

Der er stor forskel på design af duffelbags. Nogen er til adventure og udendørs aktiviteter og nogle er klart mere klassiske i deres udtryk.

EPIC Explorer MegaTrunk

Størrelse: 80x36x30cm
Type: Duffelbag
Vægt: 3.3kg
Volumen: 80 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Epics Explorer-serien består af rejsetasker og rygsække, der er spækket med funktioner og fungerer rigtig fint som hybridtasker, der er velegnet til længere og kortere rejser.

Explorer MegaTrunk er lavet i slidstærkt polyester, der vil kunne holde flere år. Du får da også 5 års garanti når du køber Epic.

En stor og rummelig alsidig duffelbag til den korte eller længere rejse.

Ortlieb Duffle RS

Størrelse: 86x45x33cm
Type: Duffelbag
Vægt: 3.0 kg
Volumen: 110 liter
Antal hjul: 2
Teleskophåndtag

Ortliebs Duffle RS er en duffelbag af høj kvalitet, der er perfekt til weekendture og længere rejser, uanset om turen går til storbyen eller ud i naturen.

Denne taske har et rummeligt hovedrum samt flere mindre lommer til at organisere dine ejendele.

Skulderremmen gør den nem at bære, og det vandafvisende stof holder dine ejendele sikre og tørre.

Scroll to Top