Romantisk Storbyferie i Venedig

Verden er fuld af romantiske og smukke muligheder at tage kæresten med til, men få steder er lige så gode som Venedig. Vi har fundet ud af, hvorfor Venedig er sådan et fedt sted at invitere sin bedre halvdel med på tur.

Byens arkitektoniske udformning med broerne over de mange kanalerne har givet Venedig et anerkendende ry for at være romantisk.

Man kunne nemt lave en liste med mere end 10 ting, som er værd at tage kæresten med til, når man besøger den nordøstlige by i Italien, som består af ikke mindre end 118 øer beliggende i strandsøen Laguna Veneta.

Vi har fundet en perfekt top 3 liste, hvis i både vil opleve byens atmosfære, kulturen og de smukkeste steder på rejsen. 

Top 3: Romantiske oplevelser i Venedig

Venedig er en intakt og homogen by, som giver nogle muligheder for at færdes rundt i terrænet på nogle måder, som man ikke kan opleve andre steder i verden. Her er vores bud på de tre bedste steder at tage kæresten med hen, hvis i vælger at tage afsted til Venedig. 
Der er rigeligt med steder at besøge. Resten er op til jer.

#1 Canal Grande

Når i ankommer til Venedig, er det oplagt at tage kæresten med på en tur ned ad vandvejen Canal Grande. Dette er den største, men også mest trafikerede kanal.

Kanalen er næsten fire kilometer lang, og er formet som et spejlvendt S, hvilket giver den et meget karakteristisk udseende, når man ser billeder oppefra. Her man kan se, hvordan den snor sig gennem Venedig.

Tager i på denne tur, sejler i under Rialtobroen, som er et af renæssancens store ingeniørmæssige mesterværket. Dette er en måde at opleve flere af byens hovedattraktioner på. 

#2 Leonardo da Vinci Museum

Renæssancen betragtes som broen mellem middelalderen og nyere tid, og denne bevægelse startede i Italien. Venedig har en stærk kultur for dette, hvor man selvfølgelig også kan opleve et museum med en af genierne bagved denne tidsperiode, Leonardo da Vinci.

Den mystiske multikunstner havde bopæl i et tidsrum i Venedig, og dette har også været med til at smitte yderligere af på den spændende kultur i byen, hvor der ellers ikke mangler noget. 

#3 San Giorgio Maggiore

Efter i har set byen via den store vandflod, samt oplevet det yderst velanmeldte museum, kan i tage ud på øen San Giorgio Maggiore.

I kan nok ikke helt slippe fra folk, som prøver at tage det perfekte billede til deres instagram-profil, fordi dette sted er yderst smuk, og har ry for at være det mest fotograferede steder i hele Venedig.

Det er dog også et stille sted, hvor det er helt perfekt at slappe af i de mange smukke områder. Hvis I får muligheden, er dette helt klart er perfekt sted at slutte den romantiske tur med kæresten.

Er du blevet inspireret til at høre mere, så lyt gerne til podcasten Det usynlige Italien med Jesper Storgaard Nielsen.

Scroll to Top