Marmor og Velour – sådan er hotelstilen i 2020

Marmor og velour dominerer det visuelle udtryk på mange hoteller. På Dansk Design Leksikon, kan du læse mere om hvordan du indretter dig med begge materialer:

Marmor er et enormt alsidigt materiale, der udstråler luksus. Det findes i et væld af forskellige farver og passer derfor ind i langt de fleste rum. Det er perfekt til at tilføje et ekstra pift af mønster og skabe følelsen af eksklusivitet.

Materialet er særligt populært inden for moderne boligindretning. Her er fokus ofte på klare, rene linjer og et minimalistisk udtryk. Marmor bryder med de neutrale farver og simple dekorationer uden at overtage rummet eller overvælde beskueren.

Kilde: DanskDesignLeksikon.dk

Velour, eller fløjl, som det også hedder er super populært og kan bruges til alt fra sofaer til puf til gardiner. Det er et materiale der fungerer super godt sammen med marmor og messing og giver et klassisk, sofistikeret look, netop som du finder det på et luksushotel.

Messing og velour findes ofte i kombination nu, også i lamper, hvor den gyldne messing giver kontrast til en fræk lyserød velour.

Metaller passer ind i de fleste hjem, og messing er særligt populært i nutidens boligindretning. Det er et flot og alsidigt materiale, der fungerer godt ind i moderne hjem. Det har en varm farve, der bringer hygge og liv ind i rummet.

Messing fungerer godt sammen med lyse, neutrale farver, hvor metallet virkelig kommer til sin ret. Det passer særdeles godt til marmor. Metallets farve og marmorets mønster komplimenterer nemlig hinanden godt. Det bruges ofte til at bryde med de klare og rene linjer, som er populære i dag. Det giver rummet et pift af farve og gør det mere hjemligt.

Scroll to Top