Her er de bedste asiatiske restauranter i København

Annonce

Roti and Green Curry with Chicken – Muslim food

Asiatiske retter har vundet stort indpas i danskernes madvaner. De er forbundet med en stor smagsoplevelse grundet sammensætningen med et væld af farverige grøntsager samt skønne krydderier.

Læs også: Måltidskasse test

Populære asiatiske spisesteder i København

På Frederiksborggade og i Gyldenløvesgade finder du asiatisk mad med virkelig fine anmeldelser. Du vil dog også kunne finde steder på Det Indre Vesterbro, i Indre by og på Kongens Nytorv, hvor kvaliteten er i top. Du kan som en god tommelfingerregel altid benytte Tripadvisor hertil.  

Billig romantisk madoplevelse 

Asiatisk mad er dertil kendetegnet ved billig mad. Det gør, at alle kan være med, og især hvis man har et lettere slunkent budget som studerende. 

Heraf kan det være oplagt, hvis du også er i et forhold, at spise på udvalgte asiatiske restauranter. Her kan I stadig fejrer mærkedage og holde liv i jeres forhold. For at gå ud og spise er også forbundet med romantik, idet man får hygget over levende lys og får talt sammen på en anden måde. 

Besøg for eksempel thairestauranten Keyser Social, der serverer lækre menuer med hele 10 eller 13 serveringer samt skønne cocktails og vine.

Kvalitet og sundhed

Asiatisk mad er dertil også forbundet med kvalitet og sundhed. Det skyldes anvendelsen af de mange grøntsager frem for store mængder af kød. Det gør dertil retterne meget æstetiske og henfører os til en spændende madkultur, hvor krydderierne ligefrem også kan være gavnlige for vores helbred. 

Er du optaget af sundhed oveni, kan du finde gavnlig viden herom bl.a. via nettet. Som udgangspunkt er det dog vigtigt at vide, at råvarerne er dyrket med øje og omtanke for sundhed.    

København er kendt for asiatisk madkultur

Mulighederne for at spise asiatisk mad i København er store. Ud over nævnte populære steder, findes der mange andre spisesteder for at spise thai, kinesisk eller anden asiatisk mad. Det gør, at du kan få spændende madoplevelser, trods dit budget ikke er til at rejse til Asien. 

Det gode er, at du også kan tage maden med hjem og nyde den i egne hjemlige omgivelser. Ligeledes er det mad, du også kan benytte til festlige begivenheder, som kan gøre det nemt rent praktisk for dig eller jer som familie.

Ønsker du god takeaway kan du for eksempel kigge på menukortet hos MomoWok Box, der laver velsmagende kinesiske retter til overskuelige priser.

Mange børn nyder også asiatisk mad

Børn har godt af at lære om andre madkulturer. Det gør, at de lærer at sætte pris på god mad. Billige råvarer i asiatisk mad er ris og nudler, som børn ofte også godt kan lide. 

Lad dem endelig smage, for det dejlige ved asiatisk mad er, at man kan deles om retterne. Så tag gerne jeres børn med ud at spise. Det giver alle i familien et sundt pusterum fra hverdagens trummerum, hvor I kan nyde hinandens selskab, oftest i en afslappende atmosfære, hvor børn ligeledes er velset.

Hos Sticks’n’Sushi har de en børnemenu fyldt med spændende smagsoplevelser, og skal du holde en fest kan de tilbyde både voksen- og børneretter, så alle til festen kan være med.

Scroll to Top