345

Tours

468

Holidays

634

Hotels

321

Flights

Tiffany Tours

Romantiske Storbyferier

Kun for dig og den du holder af. Glem hverdagen og tag afsted på romantisk forlænget weekend i Europa.

Top 5 romantiske ferie destinationer

Venedig

Venedig er en helt særlig magisk by. En forlænget weekend i Venedig, er at forlade hverdagens trummerum og besøge en magisk verden med gondoler og kanaler i historiske omgivelser.

Storslået arkitektur er overalt i Venedig. 


Gå over smalle broer og ned skjulte passager, mens I tager ind de smukke historiske bygninger langs kanalerne. 


Hvis I er på udkig efter en mere uspoleret romantisk oplevelse kan I tage til den nærliggende ø San Giorgio. Her kan I se solnedgangen på Giardini Pubblicic i Castello eller på promenaden i Zattere.

Paris

Paris bliver ikke kaldt “Kærlighedens By” for ingenting. Det lyder måske som en cliche, men Paris er virkelig en af de mest romantiske steder i verden. Der er ikke meget der slår en gåtur med din elskede langs Seinen eller selfies på toppen af Eifeltårnet.

 

Hvis det ikke er magisk nok, så er der intet der slår Montmartre, her er der magi på hvert gadehjørne og i hver skjulte sidegade. Montmartre har lagt kulisse til flere film, blandt andet “Midnight in Paris”.

 

Louvre er vel værd et besøg for at opleve vedensarven fra franske og udenlandske kunstnere. En dag tur til Versailles paladset lidt udenfor Paris bør også stå på listen. Om aftenen kan I tage til Caveu Des Oublittes, den bedste jazz bar i Paris.

Lissabon

Hvis I er på udkig efter en by der har solskin året rundt og samtidig er rig på kultur, arkitektur og dejlig mad, så er Lissabon en rigtig perle. Den portugisiske hovedstad har en hypnotisk effekt på de fleste der besøger den. Lissabon er en af Europas mest “liveable” byer, men knapt så kendt som andre europæiske storbyer.

 

Det er nemt at komme rundt i Lissabon med byens sporvogne. Hop på nr. 28 for at få en introduktion til byen fra de 7 bakketoppe som Lissabon er bygge på. I Lissabon er det en fornøjelse at fare vild i de farverige bygninger, der bare venter på at blive fotograferet.

 

Madmarkeder er en rigtig oplevelse i Lissabon, blandt andet det internationalt inspirerede Time Out Market, hvor I kan smage både lokale portugisiske lækkerier og udenlandske specialiteter.

Rom

Ingen liste over romantiske byer er komplet uden Rom. Er der noget mere romantisk end at sidde på en fortovsrestaurant i Rom, med frisklavet pasta og god vin? Næppe. Nyd en espressokaffe på en af byens mange piazzaer.

Rom har mange oplevelser og de opleves bedst på en lejet Vespa scooter, hvor I kan opdage smalle sidegader og skjulte pladser. Se solen gå ned over St. Peters Basilisk, efter en dag hvor I har opdaget Roms bedste museer og kunstudstillinger.

Den Spanske Trappe og Trevi fontænen er to af Roms mest romantiske oplevelser der begge kan nydes med et glas italiensk vin eller en kop stærk espresso kaffe.

Amsterdam

Amsterdam er helt sikkert en by med to ansigter. I kan bruge weekenden på at opleve Amsterdams vilde natteliv i verdensberømte natklubber, der holder åbent til solen står op.

 

Men Amsterdam har også meget andet at byde på af kultur og stille, romantiske oplevelser. Dinner cruise på kanalerne er en oplevelse for livet, når kanalerne bliver oplyst og byen fremstår fra sin smukkeste side.

Scroll to Top