5 måder at få råd til drømmerejsen

Annonce

Alt er blevet dyrere i 2022 og rejser er ingen undtagelse. Der er ikke længere billige covid-billetter med flyselskaberne og når du kommer frem har inflationen gjort det endnu dyrere at være turist.

Hvad gør du så, hvis du har gået og drømt om drømmerejsen og nu begynder du at tvivle på om du kan få råd til det? Her får du 5 tips til at få pengene til at slå til alligevel.

1. Prøv en afbudsrejse

Den kendte du nok allerede, men der er altså virkelig mange gode muligheder for at spare penge når du vælger en afbudsrejse. Der er adskillige sider der samler afbudsrejser, blandt andet den meget relevant Afbudsrejser.dk, men der kan også være afbudsrejser hos mindre rejsebureauer, som du ikke lige kendte. Så det kan godt betale sig at bruge noget tid på at finde de lidt mindre kendte bureauer.

2. Overvej en bil- eller cykelferie

Hvis du havde planlagt en tur til Japan, så går det nok ikke med hverken bil eller cykel, men hvis turen skal gå til Europa, så er der mange penge at spare ved at skifte fly og hotel ud med bil, cykel og telt. Man kan bo rigtig fint ved mange af Europas berømte turistattraktioner på campingpladser, hvor prisen er langt lavere end i hoteller i storbyen.

3. Bliv i Danmark

Danmark er dejligt! Måske er du træt af at holde ferie i Danmark, men måske har du alligevel ikke opdaget nogen af de mange fine steder der gemmer sig i vores lille land.

Under corona-nedlukningen var de fleste af os tvunget til at holde os i Danmark, så priserne steg også på alt fra sommerhuse til attraktioner, men i år er det altså billige.

4. Tag et lån

Der er stadig rimelig lave renter, så selv om vi ikke vil anbefale at du låner penge, så er det måske alligevel en mulighed for at komme afsted hvis alt andet glipper. Hos nogle udbydere er det stadig muligt at låne første gang til 0% i rente. Lån til rejsen hos hurtigudbetaling.dk

5. Prøv hitchhiking

At hitchhike, altså at køre på tomlen er en gammel klassiker på landevejene. Der er mange ting at sige om denne rejsemåde og den er langt fra for alle, men hvis I er nogle venner er det tryggere. Men det er helt klart noget der skal overvejes grundigt inden I går igang.

Om forfatteren

Scroll to Top